Nyitvatartás:

Hétfő 13:00-15:30
Szerda 13:00-15:30
Péntek 13:00-15:30

Hollósy Szabolcs

06-70-336-0927
hollosyszabolcs@gmail.com

eMagyarország Centrum

Postacím: NT Nonprofit
Közhasznú Kft.
-
eMagyarország Centrum
1398 Budapest Pf. 570.
Info vonal: 06-1-413-7751
Fax: 06-1-321-7819
E-mail: info@emagyarorszag.hu
Web: emagyarorszag.hu

Eddigi látogatók száma:
Website counter

Híreink:

2009 december 8. - Elfogadták KIHOP pályázatunk Szakmai és Pénzügyi Beszámolóját. Szeptember 30. határidővel lezárult a projekt pénzügyi szakasza, 2010. március 31.-ig van kötelezettségünk a vállalt szolgáltatásain fenntartására. A beszámolónkat első körben hiánypótlásra utasították, de a félreértések tisztázását követően elfogadta a lebonyolító szervezet és a lehívható 1 millió Forint keretösszeget teljes egészében megítélték ! A pénzből eszközöket és szoftvereket fejlesztettünk, oktatások szervezéséhez és megtartásához kapcsolódó munkabér és terembérlet költségeket fedeztünk, előírás szerint marketing tevékenységgel népszerűsítettük az eMagyarország Programot!

2009 október 5. - Akik már rendelkeznek ügyfélkapu regisztrációval, de még nem küldtek a KR-en keresztül hivatalos dokumentumot most szabadon tesztelhetik az eÜgyintézést a gyakorlatban! Az APEH 2009-es nyomtatványai között letölthető egy "09teszt" (Klikk ide !) nevű egyoldalas formanyomtatvány, amely csak elektronikusan az AbevJava programmal, teszt céllal küldhető el. A név és az adószám mezők kitöltése után gyakorolható vele a dokumentum előkészítése, feltöltése, majd pedig a KR (Központi Rendszer) tértivevénye olvasható az értesítési tárhelyünkön. A folyamat végén az APEH a dokumentumban ismertetett módon küld egy elutasító nyugtát, mindezekről értesítő e-maileket is kap a tesztet végző személy. Ajánlom mindenkinek, mert a folyamat során a szükséges szoftverkörnyezet telepítése után gyorsan juthatunk sikerélményhez!

2009 szeptember 8. - Megkezdődött az ismeretterjesztő előadássorozat a balatoncsicsói iskola számítástechnika termében. Rövid fényképes hírlevél itt olvasható! A résztvevők többsége munkahelyi elfoglaltságaik miatt a tanfolyam időmontjainak átütemezését kérték, ezért a szeptember 10. csütörtöki időpontot szeptember 22. keddi napra módosítottuk.

2009 augusztus 25. - Ügyfélkapu regisztráció megléte szükséges ahhoz, hogy az ismeretterjesztő előadások során hatékonyan elsajátítható legyen a tananyag. Kérem a jelentkezőket, hogy regiszztráljanak mihamarabb ! Segítségképpen itt ajánlok egy folyamatleíró eTananyagot !

2009 július 31. - Lezajlott az eTanácsadó vizsga a Pannon Egyetem Keszthelyi Campusán, Hollósy Szabolcs sikeres vizsgát tett. A nyertes KIHOP-2009 pályázati szerződésünk előírja, hogy 2009 szeptember 30-ig a lakosság számára meg kell szervezni és le kell bonyolítani az ingyenes ismeretterjesztő tanfolyamokat.

2009 június 16. - megkezdődött az ITT (eTanácsadó) képzés a Pannon Egyetem Keszthelyi Campusán az eMagyarország Centrum szervezésében. A tananyag 5 modul keretében átfogó képet ad a jelen kori információs társadalomról. Központi téma az elektronikus közszolgáltatások megismertetése, a "magyarorszag.hu" weboldalon igénybevehető elektronikus információszolgáltatások és az elektronikus ügyintézési lehetőségek. A záróvizsga időpontja 2009 július 31. Ezt követően kezdjük megszervezni a lakosság számára ingyenesen igénybe vehető ismeretterjesztő foglalkozásokat a balatoncsicsói iskolában.

Hollósy Szabolcs a KIHOP-2008 program felelőse, aki 60 órás PL-1447 program-akkreditációs lajstromszámú Információs Társadalmi Tanácsadó képzésen köteles részt venni, majd ezt követően, az ott megszerzett ismereteket köteles tovább adni a településen lakó érdeklődők számára, szervezett tanfolyamok keretein belül. A tanfolyamok helyszíne a balatoncsicsói Nivegy-völgyi Általános Iskola informatika terme. További információkat a későbbiekben ezen a honlapon, illetve postai terjesztésű szórólapokon szerezhetnek.

A Miniszterelnöki Hivatal az eMagyarország program keretében KIHOP 2008 néven pályázatot hirdetett, melyre 2009.02.12-én benyújtott pályázati anyagunk pozitív elbírálásban részesült, így 1.000.000 Ft felhasználható forrás áll a rendelkezésünkre melyet eszközfejlesztésre, ismeretterjesztő tanfolyamok helyben történő lebonyolítására, valamint az ezzel kapcsolatos reklámköltségek finanszírozására fordíthatunk.

Programok:

2009 szeptemberében 8. keddi, 10. csütörtöki és 15. keddi napokon kerül megtartásra az első ismeretterjesztő előadássorozat a balatoncsicsói iskola számítástechnika termében, naponta 15:00 - 20:00 óra között. Az előadásokra nem kell hozni sem tollat sem papírt, minden, amire szükség lesz, az megtalálható az interneten. Szórólap megtekinthető itt ! A következő hivatkozásokra kattintva kedvcsinálónak ajánlok néhány érdekes anyagot:

Figyelem, modosult a tanfolyam időrendje, részletek ide kattintva a hírek között olvashatóak!

eTananyagok:

eTananyag az I. előadáshoz

eTananyag a II. előadáshoz

eTananyag a III. előadáshoz

eTananyag az eKözigazgatás várható modelljéről

eTananyag e-mail postafiók beállításai Outlook Express-ben

eTananyag MS Office online oktatóanyag használatához.

eTananyag Abev nyomtatvány keresés, letöltés és megnyitás

Oktatóanyag az elektronikus kapcsolattartásról

Oktatóanyag az e-kártyákról

Oktatóanyag az elektronikus bankolásról

Oktatóanyag az ügyfélkapu használatáról

Ingyenes szolgáltatásaink:

  • Internet használat 2db asztali számítógépen
  • e-közszolgáltatások igénybevételének lehetősége, tanácsadás
  • Skype és MSN használati lehetőség
  • Fénymásolás A/4, egyoldalas
  • Nyomtatás, szürkeárnyalatos